Tällä sivulla on tietoa käyttämästämme laitteistosta ja soittimista. Idea ei ole erityisemmin kehua/mainostaa tiettyjä merkkejä... Tarkoituksena on kertoa, minkä tyyppisillä laitteilla soitamme ja sitä kautta antaa lisätietoa bändistämme. Ja hauskahan se on näitä sivuja värkätä, hyvä jos laitetietokin kiinnostaa!
Erityistilauksesta meidän kautta voitte saada myös datatykin, kannettavan tietokoneen sekä valkokankaan esityksiin tms. Tiedustele laitteiden vuokrausta ja tarjousta www-lomakkeella! Lisähinta näille on lähinnä "kosmeettinen".

Mika :

Antti :

Kari :

Tommi ja Jomppe :

PA -laitteistossa meillä on mikserinä Yamaha MG166CX. Käytämme pääkaiuttimina dB Technologies Cromo 10" aktiivikaiuttimia. Aktiivimonitorikaiuttimina ovat Behringer B208D BK 8". Kokoonpanossamme on myös aktiivisubwoofer Alto TSSUB 15". Akustisilla keikoilla toinen kitara on suoraan PA:ssa ja toinen mikitetään. Kirkoissa tai pienemmissä tilaisuuksissa luotamme tilan akustiikkaan tai käytämme pienempää äänentoistolaitteistoa. Varustukseemme kuuluu myös melko kattava valaistus. Mikrofonejamme voi käyttää iltapäivän ohjelmissa myös juhlienne omiin juontoihin.
Laitteistoomme voi helposti kytkeä esim. PC-tietokoneen sekä CD- ja DVD -soittimen. Erityistilauksesta on mahdollista saada käyttöön myös datatykin, kannettavan tietokoneen sekä valkokankaan esityksiin tms. Tiedustele tarjousta www-lomakkeella!

Laitteistosivua muokattu viimeksi :
19.01.2019 15:57
Mika & Kurantti